Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης των ερευνητών δράσης

Φέτος το Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης των ερευνητών δράσης θα γίνει 20-22 Οκτωβρίου 2017, φιλοξενείται στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου (αίθουσες Φιλοσοφικής Σχολής) και συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Το συνέδριο αφορά άμεσα την εκπαίδευση και το ρόλο του εκπαιδευτικού, αλλά και τους επαγγελματίες της υγείας και κοινωνικής εργασίας, όπως φαίνεται από τις εισηγήσεις του επισυναπτόμενου προγράμματος.

 

Παρακαλούμε δείτε το πρόγραμμα του Διεθνούς συνεδρίου στο αρχείο που ακολουθεί

Πρόγραμμα Συνεδρίου

 

 

 

Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online της Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Γνωρίζετε ότι το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο;

 

Με την υποστήριξη του Μεταπτυχιακού προγράμματος TIME-MBE στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και για όλους τους ενδιαφερόμενους, για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

 

Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, και πολλά ακόμα και θα δείτε πως μπορείτε κι εσείς να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπό να  αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, και να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση.

 

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφείτε και δηλώστε συμμετοχή εδώ: goo.gl/BBdtR2  για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της σειράς εγγραφής  (ώρα προσέλευσης 15:30).

 

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, 16:00-19:30

Αίθουσα Δ3, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο