Θεατρική παράσταση από την θεατρική ομάδα ΠΚ (Σχολές Ηρακλείου) στις 23-05-2017 και ώρα 21.00 στο αμφιθ.Δ3 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΤΙ ΦΑΣΗ ?»

 

Oι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με την Θεατρική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) σας προσκαλούν στη θεατρική βραδιά που θα παρουσιασθεί η θεατρική παράσταση με θέμα: «ΤΙ ΦΑΣΗ?» την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 21.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο Δ3, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Η παράσταση ¨ ΤΙ ΦΑΣΗ ? ¨ αναπτύσσεται ως ένα ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ με πολύ αυτοσχεδιασμό – κίνηση και λόγο ανατρεπτικό, νεανικό.

 

Τα κείμενα έγραψαν οιφοιτητές της ομάδας και ο Ματέι Βισνιέκ. Την σκηνοθεσία, την επιλογή των κειμένων και τους αυτοσχεδιασμούς επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνάκης με βοηθό του, τον Παναγιώτη Γεωργαντή.Τα τραγούδια της έναρξης και του φινάλε έγραψε ο Άρης Κουτεντάκης, τις χορογραφίες των τραγουδιών έκανε η Στεφανία Σπυροπούλου, την αφίσα και το πρόγραμμα ο Χρυσόστομος Σπετσίδης. Η μετάφραση των κειμένων του Ματέϊ Βισνιέκ έγινε από την ‘Ερση Βασιλικιώτη και η επιμέλεια της σκηνογραφίας – ενδυματολογίας και μουσικής από τον σκηνοθέτη σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα. Τεχνικός φωτισμού και Ηχητικών είναι ο Βαγγέλης Παντούλας.

 

Δείτε παρακάτω στα αρχεία που ακολουθούν το αναλυτικό δελτίο τύπου τις φωτογραφίες και το σχετικό video

 

https://www.youtube.com/watch?v=tGmQmgcZNrk

 

φώτο1

 

 

φώτο2

 

φωτο3

 

 

 

Συνοδευτικά Αρχεία :