Επετειακό Συνέδριο της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, για τα 30 χρόνια λειτουργίας με θέμα: H Kρήτη στον 21ο Αιώνα: Προβλήματα, Προκλήσεις και Προοπτικές στην Κοινωνία, Οικονομία, Πολιτική και Υγεία Ρέθυμνο, 1-2 Δεκεμβρίου 2017

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΣΚΕ) (1987/8-2017/8), η Σχολή διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Η KΡΗΤΗ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ: Προβλήματα, Προκλήσεις και προοπτικές στην Κοινωνία, Οικονομία, Πολιτική και Υγεία». Το Συνέδριο επιδιώκει να αναδείξει τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές προκλήσεις και προοπτικές της κοινωνίας, της οικονομίας, της πολιτικής και υγείας της Κρήτης σήμερα, σε μια περίοδο κρίσης και ραγδαίων αλλαγών. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου 2017 (1-2/12/17) στο Ρέθυμνο.

 

Η οργανωτική επιτροπή καλεί τους κοινωνικούς επιστήμονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και όσους-ες έχουν ήδη επιστημονικά ασχοληθεί με τα προβλήματα της σύγχρονης Κρήτης ή/και ενδιαφέρονται να διερευνήσουν κάποιο από τα παρακάτω προτεινόμενα ενδεικτικά θέματα ή και κάποιο άλλο συναφές, να αποστείλουν τον τίτλο της εισήγησης, σύντομη περίληψη της εργασίας (500 λέξεων για 20λεπτη εισήγηση), ονοματεπώνυμο, ιδιότητα και στοιχεία επικοινωνίας (email, κινητό τηλ.). Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να υποβάλλει πρόταση για θεματικό τραπέζι (πάνελ ομιλητών) η οποία να συνοδεύεται με τον τίτλο του πάνελ και των εισηγήσεων, τα ονοματεπώνυμα των ομιλητών, την ιδιότητά τους και τα στοιχεία επικοινωνίας.

 

Δείτε παρακάτω στα αρχεία που ακολουθούν το αναλυτικό Δελτίο Τύπου και την αφίσα του συνεδρίου