Τελετές

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και προβολή των τελετών  αναγόρευσης Επίτιμων Διδακτόρων, Επίτιμων Καθηγητών και Ομότιμων Καθηγητών.

Επίτιμος Διδάκτορας

 Ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα απονέμεται σε προσωπικότητες, που έχουν διαπρέψει στην επιστήμη, την τέχνη, τα γράμματα ή προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στην ανθρωπότητα, την Ελλάδα ή το Πανεπιστήμιο.

Επίτιμος Καθηγητής

Ο τίτλος του Επίτιμου Καθηγητή, απονέμεται σε Καθηγητές άλλων Α.Ε.Ι., που διέπρεψαν στην επιστήμη ή προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στο Πανεπιστήμιο ή το Έθνος.

Ομότιμος Καθηγητής

Ο τίτλος του Ομότιμου Καθηγητή απονέμεται σε διατελέσαντες καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, οι οποίοι κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας τους άφησαν έντονο επιστημονικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο, αναγνωρισμένο από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας "Στέλιου Πηχωρίδη"

Το βραβείο θεσπίστηκε από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Κρήτης το 1999 προς τιμήν του καθηγητή του  Τμήματος Μαθηματικών Στέλιου Πηχωρίδη, που χάθηκε πρόωρα και ο οποίος εκπροσώπησε με υποδειγματικό τρόπο την έν­νοια του πανεπιστημιακού δασκάλου.

Σκοπός του βραβείου είναι να αναδείξει την έμφαση που οφείλει να αποδίδει στην πανεπιστημιακή διδασκαλία κάθε σύγχρονο Πανεπιστήμιο και να επιβραβεύει εκείνα από τα μέλη του που την υπηρετούν  με ξεχωριστή ικανότητα και αφοσίωση. 

 https://www.uoc.gr/university/pichoridi/pixoridi-vraveio.html

folder

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 guests και κανένα μέλος