«Κοινωνική συμπεριφορά και συγκινησιακές αντιδράσεις του μαθητικού πληθυσμού: Ο ρόλος της ανατροφής από τους γονείς, και του σχολείου»

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες
08/12/2023'
'
Τοποθεσία Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:

«Κοινωνική συμπεριφορά και συγκινησιακές αντιδράσεις του μαθητικού πληθυσμού: Ο ρόλος της ανατροφής από τους γονείς, και του σχολείου».

Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία και υποψήφιους/ες εκπαιδευτικούς και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο Δ7, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου (Ώρα έναρξης: 16.00). Λόγω του θέματος, η ημερίδα είναι ανοιχτή και σε γονείς. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Σπύρος Τάνταρος, Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της European Association for Developmental Psychology (EADP).

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της ημερίδας είναι η κ. Αικατερίνη Βάσιου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τομέα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας & Μεθοδολογίας της Έρευνας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Επισυνάπτεται αφίσα και πρόγραμμα της ημερίδας

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)