Εκδήλωση Πανεπιστημίου Κρήτης στο πλαίσιο του Εορτασμού των 40 χρόνων απο τη λειτουργία του Ιδρύματος

Χρηστικές Πληροφορίες για την Κεντρική Εκδήλωση του ΠΚ στο πλαίσιο του Εορτασμού των 40 χρόνων απο την Λειτουργία του Ιδρύματος

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά με την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Πανεπιστήμιο Κρήτης το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018  και ώρα 20. 00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρεθύμνου  «Ερωφίλη» στη Φορτέτζα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας του, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα ακόλουθα:


Ο Επετειακός τόμος και η νέα έκδοση του video (Ελληνική – Αγγλική έκδοση ) του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πωλούνται στην είσοδο του Δημοτικού  Θεάτρου "Ερωφίλη".

Έχει ληφθεί μέριμνα να προσκληθούν όλα τα Μέλη του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όποιος ή όποια δεν έχει, εκ παραδρομής, λάβει πρόσκληση και ενδιαφέρεται να παραστεί στην εκδήλωση,  παρακαλείται  να εκτυπώσει τη συνημμένη πρόσκληση και να ενημερώσει την κα Γιώτα Διαμάντη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, email: diamanti@admin.uoc.gr , τηλ. 2810393229.

Η πρόσκληση ισχύει για δύο άτομα και είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στο χώρο της εκδήλωσης.

Επειδή η πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης είναι δύσκολη, παρακαλείσθε να μεριμνήσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας. Πέρας προσέλευσης 19.30 .

 

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω στα αρχεία που ακολουθούν την πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

 

 

Συνέδριο: Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο Έξω Κόσμος

Διεθνές Αρχαιολογικό Συνέδριο με τίτλο

Η Ελεύθερνα, η Κρήτη και ο Έξω Κόσμος

Πέμπτη 31 Μαΐου έως Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, Grecotel Creta Palace Ρέθυμνο

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας

 

Πρόγραμμα

Πρόσκληση

Αρχεία

5ο Διεθνές Συνέδριο «Σταυροδρόμι Γλωσσών & Πολιτισμών»

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών (Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ.) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης/K.E.ME. του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το «Πολύδρομο» (Ομάδα για τη Διγλωσσία και τον Πολυπολιτισμό στην Εκπαίδευση & την Κοινωνία, http://www.polydromo.gr).

1-3 Ιουνίου 2018 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο

To 5ο Σταυροδρόμι Γλωσσών και Πολιτισμών είναι αφιερωμένο στη σύζευξη σχολείου και οικογένειας ως προνομιακών χώρων συνάντησης γλωσσών και πολιτισμών. Συγκεκριμένα, το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συζήτησης ζητημάτων διαπολιτισμικότητας, διγλωσσίας και διγραμματισμού στις σύγχρονες πολυπολιτισμικές κοινωνίες με έμφαση στο πώς τα φαινόμενα αυτά αναπτύσσονται είτε στο πλαίσιο της τυπικής εκπαίδευσης είτε μέσα από εναλλακτικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο της οικογένειας και της κοινότητας των μαθητών από μειονοτικό και μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Περισσότερες πληροφορίες: https://clc5.ediamme.edc.uoc.gr/el/