Διεθνές συνέδριο με τίτλο `Σύμμορφες Θεωρίες Πεδίου και Κβαντική Βαρύτητα'

Το Κέντρο Θεωρητικής Φυσικής Κρήτης οργανώνει από τις 5-10 Ιουνίου, 2023 διεθνές συνέδριο με τίτλο `Σύμμορφες Θεωρίες Πεδίου και Κβαντική Βαρύτητα'
(`Conformal Field Theories and Quantum Gravity'). Το συνέδριο θα λάβει χώρα στον 3ο όροφο σεμιναρίων του Τμήματος Φυσικής.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου στο σύνδεσμο https://sites.google.com/view/cftqg/home

“Build & Launch Your Startup” Game

Ανάδυση επιχειρηματικών ιδεών για start-ups στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος “Build & Launch Your Startup” Game, το οποίο υλοποιήθηκε το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος έτους με συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης, σας προσκαλούμε στις παρουσιάσεις των καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για start-ups που προέκυψαν την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 17:30 στην Kεντρική διατμηματική αίθουσα Τηλεκπαίδευσης Ε130 στο κτίριο του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

 

Το πρόγραμμα “Build & Launch Your Startup” παρείχε θεματικά εργαστήρια για επιχειρηματική ανάπτυξη και καθοδήγηση τα οποία παρακολούθησαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές δημιούργησαν διεπιστημονικές ομάδες και εργάστηκαν σε καινοτόμες ιδέες για startups.

 

Πρόσκληση-Πρόγραμμα

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)