Παρουσίαση της ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR_RI για την ανάδειξη της ποιότητας των ελληνικών τροφίμων

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες 15/12/2020
Τοποθεσία Διαδικτυακή εκδήλωση, Ρέθυμνο

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ NMR

 

Παρουσίαση της ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR_RI

για την ανάδειξη της ποιότητας των ελληνικών τροφίμων

 

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην παρουσίαση της Εθνικής Ερευνητικής Υποδομής FoodOmicsGR_RI για τον ενδελεχή χαρακτηρισμό τροφίμων, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποιότητας και των μοναδικών χαρακτηριστικών των ελληνικών τροφίμων.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, ώρες 15.00 -18.00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

 Για την συμμετοχή απαιτείται εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1UNtSNXne5Z4BT1MdIWbxPAw11L7Q2IcNuIVGF8svUFM/edit?ts=5faa72c6&gxids=7628

 

Η ιστοσελίδα της παρουσίασης: http://foodomics.gr/?p=239

Στην Υποδομή FoodOmicsGR συμμετέχουν οκτώ (8) Ελληνικά Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα: το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (συντονιστής του έργου), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συμμετέχει στην υποδομή μέσω του Εργαστηρίου ΝΜR του Τμήματος Χημείας.

Η Εθνική Ερευνητική Υποδομή FoodOmicsGR εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας», είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και δέχεται σχετικές προτάσεις με απώτερο στόχο τη διερεύνηση ερευνητικών-αναπτυξιακών θεμάτων. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Εθνική Ερευνητική Υποδομή FoodOmicsGR_RI: http://www.foodomics.gr