Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης | Eκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη

Διεξαγωγή
Ημερ/νίες 11/02/2023
Τοποθεσία Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ηράκλειο

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Ηράκλειο Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη και σάς προσκαλεί να συμμετέχετε στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στον χώρο της Έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, στη Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου στον Κόλπο του Δερματά.

*Προσκαλούμε όλες τις επιστήμονες (μεταπτυχιακές, υποψηφίες διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό) να παρουσιάσουν τον εαυτό τους (όνομα, θέση, μήνυμα σχετικό με την ημέρα/κατάθεση εμπειρίας ως γυναίκας στην επιστήμη) μέσα στο περιβάλλον εργασίας τους με ένα μικρό βίντεο (διάρκειας έως 1 λεπτού) σε μορφή .mp4.  Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των βίντεο ορίζεται η Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Τα βίντεο αυτά θα προβάλλονται στις οθόνες του μουσείου κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου. Καθώς υπάρχει η σκέψη να ανέβουν ως ενιαίο / ή και ξεχωριστό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του μουσείου (site, FB, Instagram, Youtube), όσες αποστείλουν βίντεο συμφωνούν και με την επεξεργασία και δημοσιοποίησή του. Σας παρακαλούμε το βίντεο να συμπληρώνεται με ένα βιογραφικό σημείωμα 1 παραγράφου (περίπου 150 λέξεις).

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να συστήσει στο κοινό γυναίκες επιστήμονες, να προβάλλει το έργο τους και κατά συνέπεια να εμπνεύσει.

*Η απάντηση στο παρόν email να είναι προς: info@nhmc.uoc.gr / zoemavritsaki@gmail.com / stavroula.christod@gmail.com

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)