Πάμε Beethoven; Το Π.K. σε συναυλία με έργα Beethoven στο Π.Σ.Κ.Η.

Παράταση κρατήσεων έως Παρασκευή 23/02/24

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επιθυμεί να προσφέρει την ευκαιρία σε όλα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας και στις δύο πόλεις -φοιτητές και φοιτήτριες, διδακτικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό με οποιαδήποτε σχέση εργασίας- να παρακολουθήσουν την συμφωνική συναυλία με έργα Λούντβιχ βαν Μπετόβεν με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρέχοντας λεωφορεία για την μετακίνηση από το Ρέθυμνο προς το ΠΣΚΗ (και επιστροφή).

Τα εισιτήρια, που έχουν προκρατηθεί με έκπτωση 20%, τιμώνται 12€ ευρώ για φοιτητές/τριες, 17.60€ για τα υπόλοιπα μέλη της Κοινότητας και 24€ για πράσινη θέση. Η μετακίνηση είναι χορηγία του ΠΚ.

Η συναυλία είναι το Σάββατο 2 Μαρτίου, με ώρα έναρξης 21:00. Σημείο αναχώρησης είναι το ΚΤΕΛ Ρεθύμνου και ώρα αναχώρησης 18:30.

 

Τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που ενδιαφέρονται, μπορούν να κλείσουν την θέση τους μέχρι και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στην κ. Τριχάκη Κυριακή, εσωτ. 7591 (email: ktrichaki@uoc.gr). Οι θέσεις είναι ορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για την παράσταση:

https://www.cccc.gr/gr/events/bradia-lountbix-ban-mpetoben-409

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)