2ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Κρήτης: Μαθηματικές ΑποΔράσεις 2019

2ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Κρήτης: Μαθηματικές ΑποΔράσεις 2019

Το Σπουδαστήριο Θεωρητικών Μαθηματικών του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει το 2o Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Κρήτηςπου θα διεξαχθεί από τις 2 έως και 5 Ιουλίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο και θα περιλαμβάνει δύο επιμέρους σχολεία:  

 - Μαθηματικές ΑποΔράσεις 2019 -Διασκεδαστικά Μαθηματικά:Για μαθητές που αποφοιτούν από την Στ' Δημοτικού. Θα δοθεί έμφαση σε μαθηματικά παιχνίδια, γρίφους, σπαζοκεφαλιές και τρισδιάστατες κατασκευές.

- Μαθηματικές ΑποΔράσεις 2019 - Η Τέχνη των Μαθηματικών στο κέντρο των Επιστημών και της Τεχνολογίας: Για μαθητές που αποφοιτούν από την Γ' Γυμνασίου. Στόχος του σχολείου είναι οι μαθητές να εξερευνήσουν τη σύγχρονη μαθηματική γνώση και την κομβική της σχέση με τις άλλες επιστήμες και την τεχνολογία.

Δηλώσεις συμμετοχής για τους μαθητές ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://camp19.math.uoc.gr/

 

Ημερίδα για εκπαιδευτικούς

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 π.μ. στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Αίθουσα Β201 του Σπουδαστηρίου Θεωρητικών Μαθηματικών, με θεματικό άξονα την κατάρτιση εκπαιδευτικών και ερευνητικών μεθόδων για την στελέχωση της ομάδας εργασίας των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν στο 2ο Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Κρήτης. Σκοπός της ημερίδας είναι οι υπεύθυνοι οργάνωσης των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σχολείου να αναλύσουν την ύλη των μαθημάτων, τη μεθοδολογία διδασκαλίας και προσέγγισης των μαθητών και για τις δύο Μαθηματικές ΑποΔράσεις.


Παρακαλούμε δείτε τις σχετικές προσκλήσεις καθώς και τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω.

poster