Δελτίο Τύπου Μουσείου Ιατρικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση  του Μουσείου Ιατρικής Kρήτης στο πλαίσιο του κύκλου «Εκδηλώσεις Λόγου και Τέχνης 2017-18». Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλης Λαμπρινουδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, ο οποίος διευθύνει τις ανασκαφές και αναστηλωτικές εργασίες σ’ ένα από τα πιο γνωστά Ασκληπιεία του αρχαίου κόσμου, εκείνο της Επιδαύρου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής και του Πανεπιστημίου Κρήτης και με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Δ/ντής του Μουσείου Καθηγητής Γιάννης Μουζάς καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και το κοινό του Ηρακλείου που έδειξε εντυπωσιακό ενδιαφέρον για την εκδήλωση κι ευχαρίστησε τους χορηγούς (Αegean Αirlines, Hotel Olympic και Κρητικός Φούρνος- Γεύσεις), την ομάδα εθελοντών Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου καθώς και  όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της.

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω στο αρχείο που ακολουθέι το αναλυτικό Δελτίο Τύπου