Διεθνής Διάκριση Διδακτορικής Διατριβής του Πανεπιστημίου Κρήτης που έγινε σε συνεργασία με το ΙΤΕ

photo

Η Διδακτορική Διατριβή που εκπόνησε ο Μιχάλης Μουνταντωνάκης στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Πληροφοριακών Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, με τίτλο "Υπηρεσίες για τη Διασύνδεση και Ολοκλήρωση Μεγάλου Πλήθους Σημασιολογικών Συνολοδεδομένων" κέρδισε το Βραβείο Διακεκριμένης Διδακτορικής Διατριβής για το 2020 από την Ένωση για την Επιστήμη του Σημασιολογικού Ιστού (Semantic Web Science Association - https://swsa.semanticweb.org).

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.

 

Σημαντική διεθνής διάκριση για τον Πρόεδρο του ΙΤΕ και Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΠΚ, κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

Η  Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης συγχαίρει τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) και Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης, κ. Νεκτάριο Ταβερναράκη για την εκλογή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European Institute of Innovation & Technology– EIT).

 

Η  εξαιρετική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την ποιότητα των ανθρώπων του ΠΚ, αναδεικνύοντας το υψηλό κύρος που διαθέτει το Πανεπιστήμιό μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
 (75)