Ημέρες Γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 - Εβδομάδα Γνωριμίας του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών με Μαθητές Λυκείων

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών Β και Γ Λυκείου σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών στην περιοχή της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών, διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία εβδομάδα ενημέρωσης στο κτίριο του Τμήματος, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, στο Ηράκλειο Κρήτης από την Δευτέρα 29/1/2018 έως και την Παρασκευή 2/2/2018.

Η παρουσία συνολικά 700 μαθητών της Β και Γ Λυκείου από τα παρακάτω Σχολεία αποτέλεσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Τμήμα.

Το πρόγραμμα όλων των ημερών περιλάμβανε σύντομες παρουσιάσεις και επιδείξεις τεχνολογιών στα εργαστήρια και στους χώρους του Τμήματος. Οι σχετικές παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες σε μαγνητοσκόπηση μέσω του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου: http://video.sch.gr. Επιπλέον, ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Τμήμα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.csd.uoc.gr, στην κατηγορία «Το Τμήμα/Παρουσιάσεις».

Το Τμήμα θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους Μαθητές που συμμετείχαν, όπως και τους συνοδούς Εκπαιδευτικούς, τις Διευθύνσεις των Σχολείων, τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού, τις Διευθύνσεις Β/μιας Εκπαίδευσης και τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής που βοήθησαν στην πραγματοποίηση των επισκέψεων.

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης στα πλαίσια της δράσης « Ημέρες Γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Κρήτης» θα οργανώσουν αντίστοιχες επισκέψεις και την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, συνεχίζοντας την ενημέρωση σχετικά με θέματα σπουδών, έρευνας και επαγγελματικών προοπτικών στην περιοχή της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών.

 

Παρακαλούμε δείτε παρακάτω στο αρχείο που ακολουθεί το αναλυτικό Δελτίο Τύπου