register image
register image
register image
register image
register image

Εγγραφές

Εγγραφή νεοεισαχθέντων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κάθε χρόνο ανακοινώνει τις ημερομηνίες για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η διαδικασία εγγραφής πραγματοποιείται με αίτηση των επιτυχόντων μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, με την εισαγωγή του ίδιου κωδικού πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήθηκε για την εισαγωγή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών εγγραφών και αφού το Υπουργείο Παιδείας αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τους καταλόγους των εγγεγραμμένων φοιτητών, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο του τμήματος που έχουν εισαχθεί για τον τρόπο ολοκλήρωσης της διαδικασίας εγγραφής τους.

Σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρχουν στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων (https://www.uoc.gr/studies-at-uni/schoolsdep).

 Για κάθε χωριστή κατηγορία εισαγωγής θα υπάρχουν ξεχωριστές ανακοινώσεις στις ιστοσελίδες των ακαδημαϊκών τμημάτων.

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της εγγραφής, όσοι  φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο της Φοιτητικής Μέριμνας για πληροφορίες και υποβολή αίτησης (www.merimna.uoc.gr).

 

 (67)
Συγχρηματοδοτούμενα Έργα (92)
 (72)
 (93)
 (71)
 (69)
 (90)
 (89)
Κέντρο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (88)