Τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Μυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών
25 Ιουνίου, 2025 2025-06-25 12:26Τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Μυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών

Τελετή αναγόρευσης του Ομότιμου Καθηγητή Ιωάννη Μυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών
Ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τορόντο, Ιωάννης Μυλόπουλος θα τιμηθεί με τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025, στις 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο «Νίκος Πετρίδης» του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η τιμητική αυτή διάκριση απονέμεται στον Ομότιμο Καθηγητή Ιωάννη Μυλόπουλο για τη σημαντική του συμβολή στην πρόοδο της σύγχρονης Επιστήμης Υπολογιστών, στην Εννοιολογική Μοντελοποίηση, στην Αναπαράσταση και Διαχείριση Γνώσης και τη Θεμελίωση των Συστημάτων Βάσεων Γνώσεων, στην αναπαράσταση και Μηχανική των Απαιτήσεων στην Τεχνολογία Λογισμικού και το Σχεδιασμό Πληροφοριακών Συστημάτων.
Επισυνάπτεται: