Blended Intensive Programme (BIP)/Νοητικές Διαταραχές / 5-9 ΜΑΪΟΥ 2025
6 Μαΐου, 2025 2025-05-06 13:35Blended Intensive Programme (BIP)/Νοητικές Διαταραχές / 5-9 ΜΑΪΟΥ 2025
Επιτυχημένη Έναρξη του Φυσικού Σκέλους του Μεικτού Εντατικού Προγράμματος (Blended Intensive Programme – BIP) για τις Νοητικές Διαταραχές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κρήτης
Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 5 Μαΐου 2025, το φυσικό σκέλος του Μεικτού Εντατικού Προγράμματος (Blended Intensive Programme – BIP) με θέμα τις Νοητικές Διαταραχές, στις εγκαταστάσεις της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο.
Το πρόγραμμα συγκεντρώνει φοιτητές και καθηγητές από πέντε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια — Κρήτης, Κοΐμπρα, Βαλένθια, Σόφια και Acibadem της Κωνσταντινούπολης. Η πρώτη ημέρα περιλάμβανε εισηγήσεις για τις κυριότερες μορφές άνοιας, τη νευροψυχολογική αξιολόγηση, τον ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας, και ολοκληρώνεται με θερμό καλωσόρισμα και παραδοσιακό κρητικό δείπνο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις, να επισκεφθούν εξειδικευμένες δομές υγείας και να ενημερωθούν για ερευνητικές δραστηριότητες αιχμής, ενισχύοντας την επιστημονική συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Blended Intensive Programmes/ΒΙΡ/Erasmus+/Σχέδιο 2024/2025




