Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο:
«Κοινωνική συμπεριφορά και συγκινησιακές αντιδράσεις του μαθητικού πληθυσμού: Ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου».
Η ημερίδα απευθύνεται σε εν ενεργεία και υποψήφιους/ες εκπαιδευτικούς και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο Δ7, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου (Ώρα έναρξης: 16.00). Λόγω του θέματος, η ημερίδα είναι ανοιχτή και σε γονείς.
Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Σπύρος Τάνταρος, Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, Πρόεδρος του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της European Association for Developmental Psychology (EADP).
Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της ημερίδας είναι η κ. Αικατερίνη Βάσιου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τομέα Παιδαγωγικής Ψυχολογίας & Μεθοδολογίας της Έρευνας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Δείτε τα συνημμένα αρχεία που βρίσκονται στις παρακάτω υπερ-συνδέσεις :
http://news.uoc.gr/news/2023/04-12/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΗΜΕΡΙΔΑ_8-12-23.pdf
http://news.uoc.gr/news/2023/04-12/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_8.12.2023.jpg
http://news.uoc.gr/news/2023/04-12/ΗΜΕΡΙΔΑ_8-12-23.jpg