Ο γλωσσικός δανεισμός ως διαχρονικό εργαλείο γλωσσικής δημιουργικότητας και διδασκαλίας

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Ο γλωσσικός δανεισμός ως διαχρονικό εργαλείο γλωσσικής δημιουργικότητας και διδασκαλίας

31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου

“Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στο διήμερο Συμπόσιο με θέμα “Ο γλωσσικός δανεισμός ως διαχρονικό εργαλείο γλωσσικής δημιουργικότητας και διδασκαλίας” 

το οποίο διοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 01 2025 Νοεμβρίου στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου με τη συμμετοχή εξεχόντων ερευνητών και εξεχουσών ερευνητριών από πολλά Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το συμπόσιο απευθύνεται σε φιλολόγους, δασκάλους/ ες, ερευνητές/ τριες της γλώσσας, φοιτητές/ τριες φιλολογικών και παιδαγωγικών Τμημάτων και σε οποιονδήποτε/ οποιανδήποτε ενδιαφέρεται για τη γλώσσα. 

Στον παρακάτω ιστότοπο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, να κατεβάσετε την αφίσα, την πρόσκληση και το πρόγραμμα του συμποσίου. Η παρακολούθηση στο συμπόσιο είναι δωρεάν.

https://ptpe.edc.uoc.gr/el/event/diimero-symposio

 

Παρακαλείσθε να εγγραφείτε στην παρακάτω φόρμα

 

https://docs.google.com/forms/d/1rT6RKmSXxZa8gtXqRdNPUkmFPzRjZzNCFCtvJRXgRzk/edit?usp=drive_web&ouid=116056655258832933140

Λεπτομέριες

Αρχή:
31 Οκτωβρίου
Τέλος:
1 Νοεμβρίου