Τρίτη, Μαϊος 21, 2024

Επιλογή Γλώσσας

DJ-MegaMenu

 

Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ1 Δράση - Κινητικότητα για διδασκαλία ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

  
Η δραστηριότητα αυτή επιτρέπει στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης να διδάξει σε ένα συνεργαζόμενο Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στο εξωτερικό.  Η κινητικότητα του προσωπικού για σκοπούς διδασκαλίας δύναται να αφορά οποιαδήποτε θεματική ενότητα/ ακαδημαϊκό κλάδο. Παρακαλούμε δείτε τη σχετική προκήρυξη, οδηγίες, κριτήρια και τα σχετικά έντυπα:
 
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 17-04-2024, ώρα 14:00μμ 
Η μετακίνηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31.07.2024
 
 
6. Δι-Ιδρυματικές Συμφωνίες που αφορούν την κινητικότητα για διδασκαλία: https://www.uoc.gr/intrel/tmima-diethnwn-sxesewn/synergazomena-idrymata 
   

*Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για μετακίνηση σε χώρες του προγράμματος (μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός των γεωγραφικών πλαισίων της Ευρωπαϊκής ηπείρου και της Τουρκίας) θα αξιολογηθούν, αν κι εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια και μόνο αφού έχουν αξιολογηθεί όλες οι αιτήσεις εντός Ε.Ε.

 

Για Συντονιστές Τμημάτων:

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μετακίνηση για διδασκαλία (STA) μπορεί να υλοποιηθεί, μόνον εφόσον ο/η υποψήφιος/α μετακινούμενος/η έχει λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα έγκρισης της μετακίνησης από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΠΚ πρέπει να ενημερώνεται (https://www.uoc.gr/intrel/epikoinwnia-menu) είτε από τις Γραμματείες των Ακαδ. Τμημάτων είτε από τους διδάσκοντες για τις επισκέψεις μελών διδακτικού προσωπικού για διδασκαλία (STA) και επιμόρφωση (STT) από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, οι οποίες πραγματοποιούνται στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης βάσει των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ (ΚΑ103).

Επικοινωνία: https://www.uoc.gr/intrel/epikoinwnia-menu

 
  

Erasmus+ Κινητικότητα εκπαιδευτικού προσωπικού με αναπηρία

 amea

amea

Επισήμανση

Σύμφωνα με πρόσφατη οδηγία του ΙΚΥ: όσον αφορά την παραμονή στο Ίδρυμα Υποδοχής για περίοδο μεγαλύτερη αυτής των τριών ημερών, το ποσό της επιχορήγησης δε δύναται να αυξηθεί, μετά την ολοκλήρωση της κινητικότητας.

  
Οι διδάσκοντες που επιθυμούν να μετακινηθούν με το πρόγραμμα Erasmus+ για Επιμόρφωση παρακαλούνται να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.uoc.gr/intrel/staff/dioik-texn/ka131-proswpiko 
   
 
Προκηρύξεις παλαιότερων ετών
 
© 2018 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Κρήτης Σύνδεση χρήστη
Υποστήριξη: MiSUoC/ΚΥΥΤΠΕ