Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024

Επιλογή Γλώσσας

DJ-MegaMenu

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ o Οδηγός του Προγράμματος Erasmus+ 2022 για όλους τους τομείς της εκπαίδευσης και κατάρτισης, στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων για το έτος 2022 (Call 2022) για τις κεντρικές και αποκεντρωμένες δράσεις του προγράμματος. Παρακαλούμε για την προσεκτική μελέτη του Οδηγού καθώς περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή των επιμέρους αιτήσεων και την υλοποίηση των Δράσεων του προγράμματος.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων που αφορούν τον τομέα, είναι η 23η Φεβρουαρίου 2022 για τις δράσεις της Κινητικότητα Φοιτητών και Προσωπικού χρηματοδοτούμενη από κονδύλια εσωτερικής πολιτικής (ΚΑ131), Διεθνής Κινητικότητα με τη Συμμετοχή Τρίτων Χωρών που δεν είναι Συνδεδεμένες με το Πρόγραμμα Erasmus+  χρηματοδοτούμενη από κονδύλια εξωτερικής πολιτικής (ΚΑ171) & τη χορήγηση του Πιστοποιητικού Ομίλου Κινητικότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΚΑ130) καθώς και η 23η  Μαρτίου 2022 για τη δράση των Συμπράξεων Συνεργασίας (ΚΑ220).

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι όλες οι αιτήσεις είναι στα αγγλικά και σε μορφή WEB και μπορείτε να τις βρείτε στο σύνδεσμο  https://webgate.ec.europa.eu/app-forms/af-ui-opportunities/#/erasmus-plus  (συνδεθείτε μέσω του EU-Login).

Αναφορικά με την προετοιμασία για την υποβολή της αίτησης ΚΑ171, επισημαίνεται ότι θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά την ενότητα AWARD CRITERIA, Award Criteria for mobility projects supported by the external policy funds, σελ. 61 του Οδηγού του Προγράμματος. Σημειώνεται ότι κατά τη συμπλήρωση της αίτησης ΚΑ171 είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του μοναδικού κωδικού ταυτοποίησης (OID) του εκάστοτε συνεργαζόμενου Ιδρύματος Τρίτης Χώρας μη συνδεδεμένης με το πρόγραμμα.

Συνημμένα θα βρείτε τη σχετική πρόσκληση από την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Mε εκτίμηση,

Aliki Filandrianou

IKY/Erasmus+ Hellenic National Αgency |Coordinator of Higher Education Sector

41 Ethnikis Antistaseos Avenue| 14234 N. Ionia 
Tel: 0030 210 3726 401
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2018 Τμήμα Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστήμιο Κρήτης Σύνδεση χρήστη
Υποστήριξη: MiSUoC/ΚΥΥΤΠΕ